Ons aanbod van voorlichtingsactiviteiten

materiaal 450 tekst

project 450 tekst

literatuur 450 tekst

De Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek organiseert op zaterdag 15 september 2018, in het kader van de landelijke Vredesweek, een Walk of Peace. Onderdeel van deze wandeling voor de vrede is een kort interreligieus vredesgebed.

366352 Walk of Peace WEBDit initiatief is georganiseerd in samenwerking met de Raad van Kerken voor Krommenie en Assendelft en de stichting Ar-Rahma & Kleurrijk Saendelft. De start is om 14.30 uur bij Openbare basisschool De Delta, Kreekrijklaan 4, 1567 LP in Assendelft.

Onderweg wordt gepauzeerd bij de kerk van de Sint Petrus-parochie in Krommenie. De wandeling duurt, inclusief pauze, ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelding van te voren is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld. Nadere informatie (en aanmelding) bij Bert Valk, email: .

Deel dit artikel op

Volg ons op

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha 

Mission statement
Wij geloven in de kracht van een samenleving waarin mensen van alle culturen en religies in vrede en harmonie met elkaar samenleven en doen een beroep op iedereen om zich hiervoor in te zetten.
Wij leggen contacten op plaatselijk niveau en ontwikkelen maatschappelijke projecten. Dat verbindt mensen en leert hen op te komen voor elkaar.