Ons aanbod van voorlichtingsactiviteiten

materiaal 450 tekst

project 450 tekst

literatuur 450 tekst

Op 21 november 2019 vond in de Ulu Moskee te Zwolle de eerste regionale bijeenkomst van de Stichting Geloven in Samenleven plaats. Er is nu een verslag beschikbaar.

De deelnemers hebben veel nieuwe ideeën opgedaan en gingen gemotiveerd en geïnspireerd weer naar huis. En dat was ook precies de bedoeling.

De workshops vormden de kern van de regionale bijeenkomst. Behalve die over vrouwengroepen en over de samenwerking van imams en pastores waren er workshops over groene kerk – groene moskee; over weerbaar Meppel en over Bruggenbouwen.

Download het volledige verslag

Deel artikel via

Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief, met ons laatste nieuws. Heeft u hiervoor belangstelling, meld u dan hieronder aan.
captcha 

Mission statement
Wij geloven in de kracht van een samenleving waarin mensen van alle culturen en religies in vrede en harmonie met elkaar samenleven en doen een beroep op iedereen om zich hiervoor in te zetten.
Wij leggen contacten op plaatselijk niveau en ontwikkelen maatschappelijke projecten. Dat verbindt mensen en leert hen op te komen voor elkaar.